Gastspelers

Spelers die geen lid zijn van de club kunnen onder bepaalde voorwaarden spelen als gastspeler:

- minstens één speler MOET lid zijn van TC Stekene.

- gastspelers moeten zich vóór aanvang van een speeluur aanmelden aan de bar !

- per gastspeler en per uur dient er €8 betaald ! (afrekenen aan de bar)

- een gastspeler mag maximum 4 keer worden gevraagd per seizoen

- er mag met gastspelers tijdens weekdagen niet worden gespeeld tijdens de piekuren ( 18.00 uur t.e.m. 21.00 uur ) tenzij in dagreservatie en er minstens twee terreinen vrij blijven. Tijdens het weekend zijn de piekuren van 09u tot 12u).

- het terrein moet gereserveerd worden via het reserveringssysteem

- er mag eveneens niet gespeeld worden met gastspelers tijdens interclub, tornooien of organisaties van de club

- gastspelers treden aan in tenniskledij en aangepast schoeisel

- gastspelers zijn niet verzekerd tegen ongevallen tenzij ze aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen. Indien er een ongeval gebeurt, is het de club, waarbij de gastspeler lid is, verantwoordelijk voor de aangifte van het ongeval.

- Klik hier om de handleiding te raadplegen

-gastspelers die nog nooit zijn aangesloten bij een club, moeten eerst een (gratis) account aanmaken bij Tennis Vlaanderen. Klik hier voor de handleiding.