Coronamaatregel versoepeld

Sinds maandag 18 mei kunnen we  opnieuw onder bepaalde voorwaarden dubbelen.Dat moet uiteraard nog altijd gebeuren met respect voor de social distance van 1,5 meter tussen de spelers.lees verder

Zoals Tennis Vlaanderen in zijn briefing meldde, houdt dit in dat een speler straks al eens een bal moet laten gaan, als hij/zij te dicht bij een andere speler zou komen. In dit geval moet het punt herspeeld worden (letbal)
Om met vier te trainen op het dubbelspel moet je één volwassene aanduiden, die verantwoordelijk is voor het naleven van de afstands- en veiligheidsregels. Deze speler moet je als eerste vermelden in het reservatiesysteem. Het bestuur en andere controlediensten beschouwen deze persoon als toezichthouder van de betrokken dubbelpartij.
We kunnen niet genoeg benadrukken dat het navolgen van deze regels van het grootste belang is. Niet alleen riskeren spelers bij het niet naleven ervan een boete van €250, ook de club riskeert een boete van €750. We vragen daarom aan de  toezichthouders van hun dubbelpartij  hun opdracht uit te voeren met de nodige zin voor verantwoordelijkheid.
Tennissen onder bijzondere omstandigheden is de voorbije weken aardig gelukt. Zoek daarom ook nu geen achterpoortjes om aan deze strikte regels te kunnen verzaken.
De vorige aanbevelingen van Tennis Vlaanderen en ons huishoudelijk reglement blijven van kracht. Je kan deze raadplegen door hier te klikken

.

Maak gebruik van de ontsmettingsmiddelen (oa onder Umbris)

tennisclub Stekene corona