Tennisclub Stekene: wie zijn wij?

Welkom op de  website van TENNISCLUB STEKENE

Tennisclub Stekene opgericht in 1977 is een middelgrote club (+/- 350 leden) gelegen aan de Brugstraat 33; een groene omgeving op de vroegere Zomerhuissite.

We beschikken over 5 buitenterreinen in gemalen baksteen, allen verlicht met led-verlichting, 1miditerrein met trainingsmuur in kunstgras en 2 overdekte terreinen met als ondergrond  chevron.

Ook de petanquers kunnen bij ons terecht op twee nieuwe banen

Tennisclub Stekene beschikt eveneens over een modern Chalet met een uitgebreid zonneterras en een lounge

Voor de allerkleinsten is er op onze site een groene zone waar ze “ verkeersveilig “  kunnen ravotten.

Onze club ademt een familiale sfeer uit, waardoor zowel de recreant als de competitiespeler, ongeacht haar/zijn niveau, zich thuisvoelt.

Wij trekken volop de kaart van de jeugd en zorgen dat zij worden begeleid door gediplomeerde trainers onder leiding van Jan Stilten, waardoor zij alle kansen krijgen, hun sport op een leuke manier te beoefenen.

Hierdoor kregen we van Tennis Vlaanderen de erkenning als “ jeugdvriendelijke club “.

Er is mogelijkheid ( zomer en winter ) om lessen te volgen voor zowel jong als oud. De ideale manier om te leren tennissen is Start2tennis. Deze goedkope lessenreeks voor 18+ wordt meermaals per jaar georganiseerd

In de vakantieperiodes kan de jeugd bij ons terecht op de tenniskampen. De belangstelling hiervoor is in sommige periode's heel groot, zodat tijdig inschrijven verplicht is

Het bestuur van onze club doet er alles aan om zijn leden en sympathisanten in optimale omstandigheden te laten genieten van hun hobby.

Ook voor de minder sportieven heeft Tennisclub Stekene een plaatsje.

Bij ons is iedereen, jong en oud, lid of niet lid welkom voor een verzorgd drankje en / of een hapje.

Er is ook mogelijkheid, om van ons Chalet gebruik te maken voor feestjes of recepties.

Bij vragen, aarzel niet en contacteer ons.

Wij beantwoorden onmiddellijk al jullie vragen.

Sportieve groeten,

Bestuur tennisclub Stekene & medewerkers 't Chalet