Tennisclub Stekene: wie zijn wij?

Welkom op de gezamelijke site van TENNISCLUB STEKENE & 'T CHALET

Tennisclub Stekene is opgericht in 1977.

Sinds het zomerseizoen 2008, zitten we op onze huidige locatie aan de Brugstraat 33 A; een groene omgeving aan de vroegere Zomerhuissite.

We beschikken over 5 buitenterreinen in gemalen baksteen, 1miditerrein met trainingsmuur in kunstgras en 2 overdekte terreinen met als ondergrond  chevron. Sinds januari 2017 zijn de binnenterreinen uitgerust met led-verlichting. Deze verlichting beschikt over bewegingssensoren en is dimbaar (past zich automatisch aan naargelang de weersomstandigheden)

Ook de petanquers kunnen bij ons terecht op twee nieuwe banen

Tennisclub Stekene beschikt eveneens over een modern chalet met een mooi zonneterras.

Voor de allerkleinsten is er op onze site een groene zone waar ze “ verkeersveilig “  kunnen ravotten.

Onze club ademt een familiale sfeer uit, waardoor zowel de recreant als de competitiespeler, ongeacht haar/zijn niveau, zich thuisvoelt.

Wij trekken volop de kaart van de jeugd en zorgen dat zij worden begeleid door gediplomeerde trainers, waardoor zij alle kansen krijgen, hun sport op een leuke manier te beoefenen.

Hierdoor kregen we van Tennis Vlaanderen de erkenning als “ jeugdvriendelijke club “.

Er is mogelijkheid ( zomer en winter ) om lessen te volgen voor zowel jong als oud.

In de vakantieperiodes kan de jeugd bij ons terecht op de tenniskampen. De belangstelling hiervoor is in sommige periode's heel groot, zodat tijdig inschrijven verplicht is

Het bestuur van onze club doet er alles aan om zijn leden en sympathisanten in optimale omstandigheden te laten genieten van hun hobby.

Ook voor de minder sportieven heeft Tennisclub Stekene een plaatsje.

Bij ons is iedereen, jong en oud, lid of niet lid welkom voor een verzorgd drankje en / of een hapje.

Er is ook mogelijkheid, om van ons chalet gebruik te maken voor feestjes of recepties.

Bij vragen, aarzel niet en contacteer ons.

Wij beantwoorden onmiddellijk al jullie vragen.

Sportieve groeten,

Bestuur tennisclub Stekene & medewerkers 't Chalet